Nikola Đuričko učestvuje u golf - turniru

Nikola Đuričko učestvuje u golf - turniru

Autor: | 10/05/2011

0

Glumac Nikola Đuričko potvrdio je učešće na golf-turniru, u čast Kneza Pavla, koji će se održati na Adi Ciganliji 21. i 22. maja. Za magazin „Hello!“ talentovani umetnik i strastveni golfer kaže da se posebno ne priprema za predstojeći turnir.
- Golf je moj hobi i rekreacija, tako da nemam baš neke posebne pripreme za turnir. Kad god nađem vremena, idem na Adu i igram. Čovek mora da pronađe vreme za sebe - kaže glumac, koji je na trećem Prvenstvu Srbije u golfu zauzeo dvanaesto mesto.
- Od nas dvanest u toj kategoriji, zauzeo sam dvanaesto mesto. Zvuči super, kada se ne izgovori do kraja - bio sam dvanesti u Srbiji. Nisam siguran da ću napraviti neki zapaženiji rezultat, jer nisam u dobroj formi i tek je početak sezone. Imao sam ja i svetlijih trenutaka, na jednom turniru sam bio prvi, a jednom treći. Moj brat Đorđe mi je par puta pravio društvo i „probao“ nekoliko udaraca, pa verujem da će i on uskoro da zaigra. Šetnja, u proseku oko desetak kilometara, po svežem vazduhu i sa blagim fizičkim naporima, u prijatnom društvu, uvek preporučijem kao rekreaciju ovim sportom - zaključuje Nikola.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin