Samsungov Smart TV po prvi put u Srbiji!

Samsungov Smart TV po prvi put u Srbiji!

Autor: | 12/05/2011

0

Kompanija Samsung Electronics najavila je lansiranje poslednje generacije Samsungovih televizora u Srbiji – Samsung Smart televizora.
Linija Samsungovih LED i Plazma Smart televizora za 2011. godinu, po prvi put predstavlja novi Samsungov priključak Smart Hub što je zapravo jednostavan sistem menija koji se koristi za povezivanje, otkrivanje i uživanje u širokom asortimanu sadržaja. Korisnik lako može da pretražuje filmove, emisije i video klipove preko povezanih uređaja, kao što može da surfuje internetom putem svog TV prijemnika i ostvari pristup širokom spektru aplikacija sa servisa Samsung Apps za televiziju. Integrisanjem najboljih sadržaja sa društvenih mreža, Samsung Smart TV dovodi društvene mreže u dnevne sobe i omogućava korisnicima da budu u toku sa najnovijim vestima, da postavljaju video klipove i razmenjuju slike sa prijateljima i porodicom. Putem međunarodnog četa uživo, Samsungovi Smart televizori pomažu korisnicima da budu konektovani bolje nego ikada ranije.

Samsungov priključak Smart Hub korisnicima pruža ne samo pristup svim izvorima informacija, programima, snimcima, Internetu i sadržajima, već im nudi i tri visoko personalizovana i jedinstvena sadržaja:

Search All (Pretraži sve), pojednostavljuje pretragu i pristup željenim sadržajima ne samo na televizoru već to čini i širom Interneta, kao i na bilo kom memorijskom uređaju, računaru ili mobilnom telefonu koji je priključen na kućnu mrežu. Što se ostalih funkcija tiče, korisnici Samsungovih Smart televizora mogu da na ekranima visoke rezolucije gledaju vrhunske 3D video sadržaje po narudžbini, TV emisije koje su propustili, preporučene filmove, kao što mogu da prate i sportske rezultate.
Web Browser (Pretraživač Interneta), korisnicima nudi sve mogućnosti za pretraživanje Interneta direktno sa TV prijemnika.

Samsung Apps, prva prodavnica HDTV aplikacija na svetu, nudi mnogo više aplikacija nego bilo koji drugi servis, čime ispunjava potrebe potrošača na polju sporta, zabave informisanja, igrica i društvenog umrežavanja.

Samsung takođe predstavlja One Design, nov koncept koji ima za cilj da objedini potrebe na polju performansi sa idejom da Smart TV aparati treba da se besprekorno uklope u svoje okruženje. Kako bi se obezbedio minimalistički i istovremeno sveobuhvatniji doživljaj gledanja televizije, Samsungova nova linija LED i Plazma Smart televizora za 2011. u ponudi ima proizvode koji su praktično bez rama — LED-D7000, D8000, i ful-PDP linija — imaju ultra-tanke ramove koji čine da ekran bude veći bez realnog povećavanja dimenzija samog televizora. Super uski ram dizajniran je tako da se gotovo ne vidi, i kada je televizor isključen, savršeno se uklapa sa okruženjem.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Samsung