Džejn Fonda pokazala savršenu liniju u 73. godini!

Džejn Fonda pokazala savršenu liniju u 73. godini!

Autor: | 14/05/2011

0

Ona je bila kraljica fitnes vežbi i mnogo Amerikanaca je oblikovalo svoje telo prema njenim savetima kada je 1980. objavila video kasetu sa aerobik vežbama. Izgleda da je i sama Džejn Fonda pratila svoje savete, sudeći po novim fotografijama sa Filmskog festivala u Kanu. Džejn Fonda ima 73 godine. U Kanu se pojavila u dugačkoj Emilio Puči haljini sa prorezima na prednjem delu. Na premijeri “Uspavane lepotice” bila je apsolutna zvezda, iako su fotografima pozirale i glumice Dajan Kruger i Rejčel Mek Adams.
Fonda je oduvek veoma otvoreno pričala o oslanjanju na plastičnu hirurgiju u prošlosti i priznala je da je povećala grudi još 1970. godine, a pod nož je išla i zbog brade, vrata i podočnjaka i to prošle godine.
Objašnjavajući svoju odluku da ponovo ode kod plastičnog hirurga, iako je pre toga rekla da želi dostojanstveno da stari i da joj takva ulepšavanja nisu potrebna, Fonda je izjavila da nije verovala da će ikada više želeti da radi nešto na sebi.
- Ali došla sam do tačke kada sam počela da se plašim sama sebe pošto stanem ispred ogledala. Osećala sam se odlično posle kvalitetnog noćnog sna, ali sam onda videla svoj odraz i nisam izgledala kao što sam se osećala - rekla je Džejn Fonda.
Od 1982. godine snimila je 24 videa sa aerobik vežbama, a nedavno je izjavila da i dalje veruje da je fizička aktivnost ključ za zdrav organizam u bilo kom životnom dobu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti