Mel Si: Osećala sam da moj život izmiče kontroli

Mel Si: Osećala sam da moj život izmiče kontroli

Autor: | 17/05/2011

0


Nekadašnja "spajsica", Mel Si izjavila je da joj je rađanje ćerke spaslo život. Ova 37-godišnja pevačica borila se sa bulimijom, ali joj je trudnoća pomogla da se fokusira na bebu, da se hrani zdravo i da prestane da brine o izgledu.
Pop zvezda čije je pravo ime Melani Čizom izjavila je za magazin "She" da joj je ćerkica Skarlet ne samo promenila život, već ga je i spasla.
- Kako mi je rastao stomak, sve sam više bila ponosna na svoje telo i postalo mi je lakše da se hranim zdravo.
Melani se porodila u februaru 2009. godine i bila je poslednja "spajsica" koja je osetila čari materinstva, jer se prethodno posvetila solo karijeri.
- Ugojila sam se više od dvadeset kilograma i nisam uopšte žurila da se vratim na liniju koju sam imala pre porođaja. Na mame se vrši preveliki pritisak da smršaju nakon rađanja - istakla je pevačica.
Mel je priznala da je njene probleme sa bulimijom izazvala ogromna slava koja ju je pratila kao članicu benda "Spajs glrs" i da je koristila ovaj poremećaj u ishrani kako bi se ubedila da drži svoj život pod kontrolom.
- Osećala sam da moj život izmiče kontroli, da sam javno vlasništvo i da mi svi sude na osnovu spoljašnjeg izgleda. Bulimija je bila moj način da im uzvratim i da se ne osećam bespomoćno - objasnila je slavna Britanka.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još