Susret Borisa Novkovića i Tajči posle 20 godina

Susret Borisa Novkovića i Tajči posle 20 godina

Autor: | 20/05/2011

0

Boris Novković ni slutio nije da će tokom svog gostovanja u jednoj muzičkoj emisiji videti svoju staru drugaricu Tajči. Naime, dok je pričao o tome kako je nije sreo 20 godina i kako bi to jako voleo, ona se pojavila na vratima i ostavila ga u potpunom šoku.
- Ne mogu da verujem da je Tajči tu, a još više da tako dobro izgleda - rekao je Novković grleći koleginicu koja mu je uzvratila kako se ni on nije promenio. Ovaj susret dvoje starih prijatelja bio je pun emocija i prisećanja na zajedničke uspomene.


Kako piše Index.hr, društvo se prisetilo Jugovizije 1990. godine, na kojoj je Tajči pobedila, a Boris s pesmom "Dajana" zauzeo drugo mesto.
- Istina je da su mene uzeli zato što je on trebao da pobedi, a ja sam bila neko ko mu neće biti konkurencija - rekla je Tajči. Ali, rezultat je ispao drugačiji.
- Bilo je to verovatno zbog narandžaste haljine - složili su se Boris i Tajči.


Tajči se vratila u Hrvatsku kako bi promovisala novu verziju starog hita "Dvije zvjezdice", a Boris je odlučio da je počasti svirkom uživo, i posvetio joj je stari hit "Šta je sa princezom moje vrele mladosti".
- Iako pesma govori suprotno, u Tajčinim očima još ima tog starog ludila - bio je iskren Novković.

Izvor i foto: Index.hr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin