Dodeljene "Bilbordove" nagrade (Video)

Dodeljene "Bilbordove" nagrade (Video)

Autor: | 23/05/2011

0


Na svečanoj dodeli nagrada muzičkog magazina "Bilbord" u Las Vegasu uručena su priznanja najpopularnijim muzičarima današnjice. Rijana i Tejlor Svift trijumfovale su protekle večeri, a nagradu je dobila i pop-soul diva Bijonse, kao i grupe "U2" i "Blek ajd piz". Na svečanosti su nastupili Si Lo Grin, Lil Vejn i Meri Džej Blajdž, kao i Nil Dajmond, kome je pripala specijalna nagrada „Ikona".
Rijana je proglašena za najbolju pevačicu i najuspešnijeg izvođača na radio-stanicama, a društvo u izvođenju pesme "S&M" pravila joj je Britni Spirs. Mladoj Tejlor Svift pripalo je glavno priznanje za album godine "Speak Now", a pevačica je proglašena i za najboljeg kantri izvođača. Bijonse je dobila specijalnu nagradu „Milenijum" za celokupnu karijeru, na kojoj su joj video-porukom čestitali Stivi Vonder, Barbara Strajsend, Bono Voks, Lejdi Gaga i prva dama SAD Mišel Obama. Grupa "U2" nagrađena je za najuspešniju turneju 2010. godine, za seriju nastupa pod nazivom "360".
Nagrade muzičkog magazina "Bilbord" dodeljuju se najpopularnijim muzičkim izvođačima, na osnovu ranga na Bilbordovim listama i uspehu na društvenim mrežama i Internetu. Priznanja su dodeljivana od 1989. do 2006. godine, nakon čega je usledila pauza do ove godine. 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin