Tilda Svinton zaštitno lice modne kuće "Pringl"

Tilda Svinton zaštitno lice modne kuće "Pringl"

Autor: | 24/05/2011

0

Zvezda britanske glumačke scene Tilda Svinton i umetnik Džim Lanbi ponovo su udružili snage sa modnom kućom "Pringl" (Pringle of Scotland). Kao zaštitno lice kolekcije za jesen i zimu 2011/2012. godine, glumica interesantnog izgleda sarađivala je sa čuvenim fotografom Valterom Fajferom i rezultat su fotografije koje je modna kuća sa ponosom predstavila u Školi umetnosti u Glazgovu. Prema rečima švajcarskog fotografa, koji takođe nije novajlija u proširenom timu saradnika škotske modne kuće, britanska glumica je pravi dragulj kada je reč o inspiraciji.
- Tilda je pravi primer sile prirode i izvor energije - istakao je Fajfer.


Modni kritičari oduševljeni su novom kolekcijom, ali i inovativnim izgledom 50-godišnje glumice.
Kao posebno zanimljiv, poznavaoci ističu kontrast između oštrog, posebno osmišljenog imidža, interesantnih kreacija i savremenog enterijera u art deko stilu.
Neobičan spoj modela - Tilde Svinton i Džima Lanbija - i dramatičnog okruženja - dramatične unutrašnjosti Škole umetnosti u Glazgovu- zaslužni su za novi, svežiji izgled poznatog brenda.


Na upravo završenom 64. izdanju Međunarodnog filmskog festivala u Kanu Svintonova je, kao jedna od protagonista, učestvovala u predstavljanju ostvarenja škotske rediteljke Lin Remzi "We Need to Talk About Kevin", adaptaciji provokativnog bestselera Lajonela Šrajvera.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin