Viktorija Bekam reklamira losion "Elemis"

Viktorija Bekam reklamira losion "Elemis"

Autor: | 29/05/2011

0

Popularna dizajnerka Viktorija Bekam odbrojava dane do rođenja svog četvrtog deteta, devojčice za koju se nagađa da će na svet doći 4. jula u Los Anđelesu. Zgodna trudnica je svojim prijateljima i pratiocima na društvenoj mreži Tviter odlučila do otkrije neke od trikova koje primenjuje, a koji joj pomažu da i tokom trudnoće izgleda odlično. Tridesetsedmogodišnja supruga fudbalera Dejvida Bekama damama je preporučila losion protiv strija britanske kozmetičke kuće "Elemis". Naime, ova kompanija je Viktoriji poslala niz svojih proizvoda za negu kože, a iako s kozmetičkom kućom nije potpisala nikakav ugovor ona je losion za strije pohvalila i preporučila na Tviteru.
- Savet za trudnoću: Ovaj proizvod je trebalo da koristim i ranije, čudesan je - napisala je Viktorija i postavila fotografiju losiona koji je napravljen od japanske kamelije na svom Tviter nalogu.
Kompanija čiji je proizvod protiv celulita poznata trendseterka pohvalila odmah je iskoristila novonastalu situaciju pa su na svojoj stranici objavili Viktorijinu preporuku.
- Viktorija ne radi za nas. Samo od nje zavisi da li će nešto reći o našim proizvodima. Poslali smo joj proizvode, nije ih platila, ali nemamo nikakav ugovor s njom - rekla je predstavnica popularne kozmetičke kuće.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti