Ljubiša Stojanović Luis: Otvara dečji sportski centar i putuje u Prag

Ljubiša Stojanović Luis: Otvara dečji sportski centar i putuje u Prag

Autor: | 06/06/2011

0

Posle predškolske ustanove, popularni muzičar Luis i njegova supruga Silvana početkom juna upriličiće svečano otvaranje dečjeg sportsko-rekreativnog centra. Budući da beogradskom naselju Borča nedostaje sportski sadržaj za najmlađe, poznati muzičar i njegova lepša polovina došli su na ideju da deci iz ovog kraja ponude pravu rekreaciju.
- Već nekoliko meseci spremamo otvaranje našeg sportsko-rekreativnog centra za najmlađe. Samo otvaranje biće maštovito uz prisustvo brojnih klovnova i sa karaokama. Tokom leta za mališane će biti upriličene igre bez granica, kao i razne druge akvaigrarije - rekla je za magazin „Hello!“ Silvana, supruga uspešnog muzičara koji se posle toga sprema da otputuje na muzički festival u Prag, radi koncerta i promocije albuma koji je izdao za holandsko tržište.
- Radujem se putovanju u Prag. Budući da je reč o vrlo važnom projektu, tražili smo finansijsku pomoć od Ministarstva kulture i naravno, kao i uvek, nismo je dobili. No to nas neće sprečiti da pevamo u predivnom Pragu - istakao je Luis.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti