Sanja Ilić snimio pesmu sa sinom

Sanja Ilić snimio pesmu sa sinom

Autor: | 06/06/2011

0

Grupa „Balkanika“ snimila je pesmu „Ljubi me na Ibici“ sa pop pevačem Andrejem Ilićem, koji je sin Sanje Ilića, frontmena ove grupe. Ilić je ovu pesmu komponovao 1985. godine za grupu „Hladna braća“, i ona je u bivšoj Jugoslaviji bila veoma popularna. Sada su u novom elektro-pop izdanju Sanja i Andrej rešili da je ponovo predstave mlađoj publici.
- Andrej je snimio pesmu „Ljubi me na Ibici“ sa nama i uskoro će nas obradovati spotom koji će režirati. Završio je režiju na Akademiji pre četiri godine i od tada nas neprekidno prati na turnejama po regionu i svetu. On režira serijal dokumentarnih filmova sa naše turneje. Mlađa publika ga veoma dobro zna kao izvođača pop muzike. Sada će biti specijalni gost na koncertima „Balkanike“ - izjavio je za "Blic" Sanja Ilić.
Andrej Ilić je izvršio sve pripreme za snimanje spota „Ljubi me na Ibici“ koje je planirano za 7. jun.
- Uskoro ulazimo u studio da uradimo spot. Naručili smo ogromne količine peska i izgradili pravi mali drveni grad. Sve će izgledati kao da smo na pravoj plaži na Ibici. Biće mi malo naporno da režiram i istovremeno budem izvođača na sceni, ali sve se može kad je organizacija dobra - priča Andrej.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još