Ceca Ražnatović proslavila rođendan

Ceca Ražnatović proslavila rođendan

15/06/2011

0

Folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović proslavila je u utorak veče u društvu porodice i najbližih prijatelja 38. rođendan. Iako Ceca nije planirala da organizuje rođendansko slavlje, što je tradicija u njenoj kući, popularna pevačica je pred odlazak u kućni pritvor, koji se očekuje sledeće nedelje, odlučila na nagovor prijatelja da, ipak, obeleži svoj dan.
Okupljanje u kući porodice Ražnatović na Dedinju počelo je oko 21 čas, a među prvima su došle kume i pevačice Violeta - Viki Miljković i Sanja Đorđević sa porodicama, kao i jedan od Cecinih najboljih prijatelja, stilista Saša Vidić.


Ceca je vidno raspoložena, sa decom Veljkom i Anastasijom i porodicom sestre Lidije Ocokoljić, uz živu muziku priredila gostima ludu zabavu do ranih jutarnjih časova. To je bila idealna prilika da se čuju dugo očekivane pesme najpopularnije folk pevačice sa albuma koji izlazi u petak.


Tačno u ponoć u salu za slavlje uneta je velika rođendanska torta, a Ceca je u jednom dahu oduvala svećice i poželela da „ljubav živi“, kako glasi naziv novog albuma.

Izvor i foto: Novosti.rs, D. Mišić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti