Kristina Agilera: Gola istina

Kristina Agilera: Gola istina

Autor: | 17/06/2011

0

Posle nekoliko profesionalnih pehova, ali i turbulencija u privatnom životu, Kristina Agilera odlučila je da otkrije sve! Sama najava provokativnih fotografija i iskrene ispovesti odjeknuli su u svetskim medijima poput eksplozije. Novo izdanje magazina "W" izlazi tek 21. juna, a za ovo izdanje čiju je naslovnicu ukrasila popularna pevačica već sada vlada veliko interesovanje. Tokom poslednjih 12 meseci 30-godišnja muzička zvezda morala je da otkaže turneju zbog slabog odziva publike, razvela se od producenta Džordana Bratmana i imala kiks sa himnom. Američki mediji još dugo neće ostaviti pevačicu na miru jer milosti nema za one kojima se ukaže čast da na Superboulu, velikom finalu američkog fudbala, izvedu "Star Spangled Banner", a oni pogrešno otpevaju tekst.

Takođe, Agilera i njen sadašnji dečko nedavno su uhapšeni zbog „ekstremne intoksikacije".
- Nisam baš mišljenja da sam mučenica, ali verujem da sam u tom slučaju bila žrtva zbog toga što sam poznata - rekla je vlasnica pet Gremi nagrada, naglasivši da je potpuno nepravedno bila u zatvoru.

- Ja nisam vozač, nisam vozila tada i nisam počinila nikakav zločin, ali sam ipak završila u zatvoru. Prozvali su me 'politički vruć krompir - izjadala se Kristina.

Prema njenim rečima, nekome je tog dana bilo dosadno, a ovo je samo deo ekskluzivnog Kristininog intervjua poznatom magazinu.

Izvor: RTS

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još