Mildred Baena progovorila o svom odnosu sa Švarcenegerom

Mildred Baena progovorila o svom odnosu sa Švarcenegerom

Autor: | 17/06/2011

0

Mildred Baena, bivša kućna pomoćnica i ljubavnica Arnolda Švarcenegera, s kojom ima vanbračnog trinaestogodišnjeg sina Džozefa, prvi put je progovorila za medije, i to u britanskom časopisu "Hello!".
- Želim da kažem istinu - kaže Mildred Baena i otkriva da su prve reči njenog sina, kada mu je rekla istinu o ocu, bile: "Kul".
- Znala sam da je Arnold otac mog deteta, ali nikada to nisam nikome rekla. Kako je Džozef rastao, postajalo je očigledno, ali Arnold mi nikada nije ništa rekao. Možda je sumnjao. Tek prošlog leta Džozef je češće boravio u njihovoj kući. Do tada je retko dolazio. Svi su počeli da šapuću koliko on i Arnold liče. Marija je sumnjala. Često bi mi rekla da je uvek tu ako želim s njom da razgovaram o nečemu. Kada me je jednog dana direktno pitala da li je Džozefov otac njen suprug, ostala sam zatečena. Pala sam na kolena i sve joj priznala. Marija me podigla s poda i zaplakala sa mnom - ispričala je Mildred koja je za Švarcenegerove radila 20 godina.
- Htela sam odmah da se spakujem i odem, ali Marija mi nije dala. Želela je da ostanem do praznika. Ona i Arnold su divni ljudi. Nadam se da će uspeti da sačuvaju brak - kaže Baena.

Nastavak ekskluzivnog intervjua možete pročitati u novom broju magazina "Hello!" koji je na kioscima od ponedeljka 20. juna.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još