Ejmi Vajnhaus večeras nastupa na Kalemegdanu

Ejmi Vajnhaus večeras nastupa na Kalemegdanu

Autor: | 18/06/2011

0

Ejmi Vajnhaus je juče privatnim letom stigla u Beograd i spremna je za večerašnji nastup. Kako saznajemo, set lista večerašnjeg koncerta biće kao i ona u Brazilu, ali je vrlo izvesno da će na Kalemegdanu otpevati i nekoliko novih pesama.
Odmah pošto je stigla na beogradski aerodrom, Ejmi su odvezli u hotel. Juče je deo njenog tima na Kalemegdanu učestvovao na tehničkoj probi. Scena je završena na vreme i sve je spremno za njen nastup oko 22.45, ali i za Mobija, koji će se beogradskoj publici pokloniti u ponoć. Da podsetimo, prednja strana bine široka je 52 metra, odoleva svim vremenskim uslovima, svaki deo opreme je prikovan za zemlju, a na konstrukciju od osam tona kači se oprema od 14 tona.
Rasvetnih uređaja ima 232 i svi su programirani. S njom će na sceni biti devetoro muzičara, a širi tim čini 30 ljudi. Za nastup u Beogradu Ejmi je poslala rajder listu od 72 strane, a kako saznajemo, ona želi da obiđe srpsku prestonicu.
Koncertni događaj održaće se u organizaciji „Avalon produkcije“, nazvan je “Tuborg Ultimate Summer”, a počinje nastupom regionalnih bendova “Elemental”, “Zemlja gruva” i “Bei the Fish” sa Karolinom Gočevom, i to između 19.30 i 22.30. Potom nastupa Vajnhausova, a zatim Mobi.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin