Emir Kusturica: Iz ljubavi prema "Partizanu" promenio sam izgled!

Emir Kusturica: Iz ljubavi prema "Partizanu" promenio sam izgled!

Autor: | 18/06/2011

0

Poznati reditelj Emir Kusturica pojavio se u klubu privrednika na proslavi Partizanove četvrte uzastopne šampionske titule, u odelu sa kravatom, što je odmah izazvalo prozivke i šale na njegov račun koje je on prihvatio sa osmehom.
- Uradio sam ono što godinama nisam! Oprao sam kosu i stavio kravatu. Iz poštovanja prema četiri uzastopne titule mog Partizana! Koliko ga poštujem i koliko pripadam crno-belima vidi se najbolje po mom, tako da kažem, autfitu! Postoje dve fame vezane za Kusturicu – da nikada ne pere kosu i ne nosi kravatu! A ja sam obe stvari učinio u isto vreme – zbog Partizana. Ako to nije ljubav, onda ne znam šta je – našalio se na svoj račun poznati reditelj.
Fudbaleri Partizana već su bili gosti kod Kuste na Mokroj gori, ali filmski reditelj kaže da bi rado ugostio i reprezentativce Srbije.
- Reprezentativci bi mogli da budu smešteni u Kamengradu, koji se trenutno kleše, a da provode vreme u Drvengradu, koji je smešten na mestu koje je idealno za život, ali i za stvaranje – istakao je Kusturica, a prenosi "Alo!".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin