Džejson Prisli snima seriju "Misterija Hejvena"

Džejson Prisli snima seriju "Misterija Hejvena"

Autor: | 18/06/2011

0


Glumac Džejson Prisli koji se proslavio tumačeći Brendona Volša u planetarno popularnoj seriji ”Beverli Hils” trenutno u svojoj domovini, Kanadi, snima naučnofantastičnu seriju ”Misterija Hejvena”.
- Ljudi i inače imaju tendenciju da se identifikuju sa omiljenim serijama, ali u slučaju ”Beverli Hilsa”, mešanje stvarnosti i fikcije bilo je posebno izraženo. Baš me je pre neki dan jedan čovek pitao da li se i dalje družim s glumcima iz ”Beverli Hilsa”. Kad sam mu rekao: ”Pa, i ne baš”, on se zaprepastio. Onda sam morao da mu objasnim da je to za nas ipak bio samo posao. Mislim, nismo stvarno išli u školu zajedno - kroz osmeh priča Džejson, koji je posle ”Beverli Hilsa” nastavio da radi na televiziji, podjednako kao glumac i reditelj.
U drugoj sezoni ”Misterija Hejvena”, koja se trenutno snima Prisli igra u četiri od 13 epizoda, a jednu će i režirati.
- Drago mi je što sam deo projekta gde su svi kreativni i ulažu maksimalni napor da produkt izgleda fenomenalno. Igram morskog biologa Viklija, koji je pomalo težak, nestrpljiv i ne ume s ljudima. Potpuna suprotnost meni - jer sam ja komunikativan i prijatno mi je kad sam u grupama. Ali, u tome je draž posla - da uskočiš u tuđu kožu i pobegneš od sebe. Ionako živiš sa sobom svakog dana, ume to da bude i dosadno.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin