Rajan O'Nil okrivljuje sebe za smrt Fare Fosit

Rajan O'Nil okrivljuje sebe za smrt Fare Fosit

Autor: | 23/06/2011

0

Holivudski veteran Rajan O’Nil priznao je kako smatra da su upravo on i njegov turbulentan odnos sa decom krivi što se njegova dugogodišnja partnerka Fara Fosit razbolela od raka i umrla pre dve godine. Rajan veruje da je zbog njegovog problematičnog odnosa sa decom, ćerkom Tejtum i sinovima Grifinom i Patrikom iz prethodnih veza, te sinom Redmondom kog ima sa Farom, njegova životna suputnica bila pod velikim stresom što je i podstaklo bolest.
- Nije pušila ni pila i vežbala je svaki dan. I bila je zdrava. A onda smo nas četvoro ušli u njen život. I s vremenom je postajala sve slabija. Uvukli smo je u svoje međusobne probleme i nisam to mogao da rešim. Mi smo joj uzrokovali mnogo stresnih situacija, pogotovo moja ćerka Tejtum. Ponekad pomislim da bi možda još bila živa da nije upoznala mene i moju porodicu - rekao je glumac.
On je takođe otkrio kako se njegov najmlađi sin Redmond (26) teško nosi sa majčinom smrti.
- Često govori da želi da joj se pridruži jer mu nedostaje. Ja mu kažem kako to nije ono što bi ona želela već da mu želi da ima predivan život - otkrio je O’Nil.
Rajan i Fara zabavljali su se 20 godina, a iako su mediji pisali kako je bio nasilan prema plavokosoj glumici tako nešto nikada nije potvrđeno.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti