Misi Eliot: Opravdani izostanak sa muzičke scene

Misi Eliot: Opravdani izostanak sa muzičke scene

Autor: | 25/06/2011

0

Zvezda hip-hop muzike Misi Eliot (39) objasnila je zašto je neko vreme bila daleko od muzičke scene i otkrila da je patila od autoimunog oboljenja. Misi je 2008. godine dijagnosticirana Grejvsova bolest, poremećaj koji utiče na štitastu žlezdu. Pevačica je priznala da su simptomi došli tako brzo da je izgubila sposobnost da obavlja svakodnevne poslove, kao što je vožnja i pisanje.
- Pokušavala sam da vozim i stavim stopalo na kočnicu, ali noga mi je ‘skakala’, nisam mogla da pritisnem kočnicu, nisam mogla da pišem, jer je moj nervni sistem tako loš. Čak nisam mogla da koristim ni olovku - ispričala je Misi za magazin "People".
Posle raznih drugih nuspojava, uključujući i gubitak kose i promene raspoloženja, Misi Eliot se okrenula zračenju, što je na kraju poboljšalo njeno zdravstveno stanje. Ona je dodala i to kako je izgubila na težini, kao i da joj štitna žlezda sada funkcioniše. Misi kaže da već devet meseci nije uzimala lekove, ali i to da će sa ovom bolešću morati da se nosi do kraja života.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: people pevačica