Viktorija Bekam: Kreirala novu kolekciju haljina

Viktorija Bekam: Kreirala novu kolekciju haljina

01/07/2011

0

Supruga Dejvida Bekama, Viktorija najavila je svoju novu ''ultra ženstvenu'' kolekciju haljina koja će se u prodaji naći sledećeg proleća, preneli su danas mediji.
Inspiraciju za dizajn Bekamova je pronašla u tinejdž crtanom liku ''Emili Strejndž''. Nova kolekcija Viktorije Bekam zvaće se ''Viktorija".
''To će biti haljine kakve sam ja uvek tražila'', rekla je Bekamova u intervjuu za sajt WWD.
''To će biti savršene male letnje haljine, koje su zabavne, ženskaste, lake za oblačenje, a neke će vas voditi iz dana kroz noć'', dodala je ona.
Bekamova je objasnila kako će se cene njene nove kolekcije kretati od 350 do 560 funti i da će biti veličina za razne tipove žena, a ne samo za one koje nose male brojeve.
''Pravim ovu kolekciju za žene i devojke različitih mera. Takođe ova kolekcija će biti više udobna za dan. Haljine se mogu nositi sa ravnim parom cipela ili sa cipelama na štiklu i izgledaće sjajno'', rekla je Bekamova.
Pored nove kolekcije, Viktorija će nastaviti sa svojom glavnom linijom, koju pokazuje dva puta godišnje na Fešn viku u Njujorku, to je njena kolekcija teksasa, aksesoara, naočara i parfema. Sa svojim mužem fudbalerom Dejvidom Bekamom lansirala je i kolekciju donjeg veša i parfem.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti