Ivana Jordan: Tangom do braka

Ivana Jordan: Tangom do braka

Autor: | 04/07/2011

0

Šest meseci pošto je dobila verenički prsten od svog izabranika Dušana Antonijevića pop pevačica Ivana Jordan zaklela mu se na večnu ljubav. U crkvi svetog Arhangela Mihaila u Zemunu Ivana je izgovorila sudbonosno „da“, a svečanom činu stupanja u brak prisustvovalo je pedesetak članova porodice i najbližih prijatelja. Ivana i Dušan, jedan od direktora u kompaniji „Koka-kola“, nisu dugo razmišljali u kojoj crkvi će se venčati. Želju da ih pred bogom veže jedna od najistaknutijih ličnosti pravoslavnog duhovnog života u Srbiji, starešina crkve Radovan Bigović im je ispunjena. Mladenci su se potrudili da ispoštuju većinu srpskih svadbenih običaja, pa su posle „kupovine mlade“ pred crkvu došli odvojeno. Ivana je nekoliko meseci pred venčanje odabrala venčanu haljinu u obliku sirene, izrađenu od tila, posutu kristalima, koju je naručila u Njujorku, dok se Dušan opredelio za crno odelo koje je kupio u Beogradu. Do oltara ispraćeni su uz zvuke trube i pesme „Đurđevdan“.
- Oduvek mi je bilo najvažnije da osoba kojoj ću se zakleti na večnu ljubav bude pravi momak, a Dušan to jeste. Sigurna sam da je najlepša ljubav ona koja nastaje u detinjstvu. Odlično se poznajemo i potpuno smo otvoreni jedno prema drugom, tako da imamo divan odnos - rekla je Ivana posle venčanja.
Posle crkvene ceremonije mladenci su se sa svojim gostima uputili na splav „Ada“, u blizini hotela „Jugoslavija“, gde su organizovani svadbeni ručak i veselje. Pre nego što je počelo slavlje obavljeno je i građansko venčanje. Ivana nije želela da se odrekne svog prezimena već je dodala suprugovo, a na domalom prstu desne ruke nalazi joj se burma optočena rubinima. Budući da su se emocije između para, koji se poznaje još odmalena, rodile pre dve godine na snimanju Ivaninog spota za pesmu „Tango“, simbolično argentinskim plesom su otvorili podijum za igru, što su zvanice pozdravile gromoglasnim aplauzom. Dobra zabava je potrajalo do kasnih večernjih časova, a samo dva dana posle venčanja Ivana i Dušan otputovali su u Atinu.
- Planiramo da na medeni mesec odemo tokom leta, a u Atinu smo došli drugim povodom. Boravak u Grčkoj biće nam dobar uvod za bračno putešestvije - kaže Ivana.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin