Željko i Jovana uživali uz Noleta u Londonu

Željko i Jovana uživali uz Noleta u Londonu

Autor: | 04/07/2011

0

Pevač Željko Joksimović i njegova verenica Jovana Janković vratili su se u danas iz Londona, gde su podržali našeg, ali i svetskog, najboljeg tenisera Novaka Đokovića na Vimbldonu. Osim što su prisustvovali "krunisanju" našeg najpopularnijeg sportiste na prvo mesto ATP liste, popularni estradni par odlučio je da turistički upozna prestonicu Velike Britanije.
- Boravak u Londonu kao i prisustvo na Vimbldonu bio je za mene pravi doživljaj. Budući da sam do sada nastupio tri puta u tom gradu, tek sada sam imao vremena da mu se posvetim kao pravi turista. Imali smo sreću da je vreme bilo fantastično, kao i to da smo vreme provodili obilazeći grad i družeći se sa dragim ljudima koji su došli iz Srbije. Oduševljen sam samim Vimbldonom, kao i pojavom i tradicijom turnira. Još kada se na to doda Novakov uspeh, iskustvo je bilo više nego kompletno - kaže Joksimović.
Pop pevač planira da u toku leta napravi pauzu kada je reč o poslu, tako da uveliko razmišlja o odmoru.
- Umorio sam se od poslednje turneje, koja je obuhvatala kako koncerte u regionu tako i one po Australiji, Americi i Kanadi. Odmaraću se do kraja avgusta, kada planiram da se angažujem na radu u studiju, kako za svoj novi album, tako i za druge izvođače - izjavio je Željko za "Novosti".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti