Nova mis Srbije je Milica Tepavac

Nova mis Srbije je Milica Tepavac

Autor: | 08/07/2011

0

Studentkinja završne godine književnosti Milica Tepavac (23), iz Novog Sada, od četvrtka nosi laskavu titulu mis Srbije. Ona je izabrana na svečanosti u Sava centru i predstavljaće našu zemlju u septembru na izboru za mis sveta. Prvom pratiljom proglašena je studentkinja Bojana Lečić (20), iz Užica, dok je druga pratilja Branislava Mandić (19), buduća vaspitačica iz Čuruga. Najfotogeničnija bila je najmlađa učesnica, Sanja Urošević iz Aranđelovca, dok je žiri najviše šarmirala Teodora Bjelica iz glavnog grada.
Spektakl su vodile bivše misice Sandra Obradović i Sanja Papić sa voditeljem Darkom Panovićem. Pre nego što su finalistkinje prodefilovale scenom, publici su se u Plavoj dvorani predstavile bivše učesnice izbora za mis Srbije koje su u prethodnih 15 godina rada ponele neke od titula. Među njima su bile i Bojana Vujadinović, Ana Karić, Jelena Andrić, Jelena Pejić, Jelena Marković, Tamara Lazić i Nevena Lipovac.
Ukupno 24 devojke iz svih krajeva zemlje nadmetale su se za laskavu titulu najlepše Srpkinje. Pripreme za takmičenje održane su na Tasosu, gde su lepotice, prema rečima Vesne de Vinče, imale mnogo obaveza zbog snimanja, kao i jutarnjih i večernjih treninga.

Izvor i foto: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti