Sanja Papić: Teniseri su najpoželjniji muškarci

Sanja Papić: Teniseri su najpoželjniji muškarci

Autor: | 08/07/2011

0

Nekadašnjoj "misici" Sanji Papić su od izbora ostale predivne uspomene, ali i saznanje da treba verovati u snove, jer se oni ostvaruju. Sada se bavi onim što je san mnogih momaka - upoznaje beli sport, zahvaljujući emisiji „Total tenis“ koju je počela da vodi pre tri meseca.
- Volim posao koji trenutno radim. Imamo odličan tim, a gledaoci treba da daju svoj sud. „Total tenis“ je oduvek imao dobar rejting, ali sam nestrpljiva da vidim da li smo napravili neki pomak mojim dolaskom - kaže Sanja.
Na pitanje šta je naučila o tenisu i teniserima što ranije nije znala, kao i ko su najpoželjniji muškarci u Srbiji, novopečena voditeljka odgovara:
- Upoznala sam mnoge ljude iz sveta tenisa i savladala terminologiju, mada uvek ima još da se uči. O tenisu sam malo znala ranije, a sada već imam solidno znanje. Ne igram, ali planiramo novi prilog u kom će gledaoci koji nisu imali priliku da igraju tenis - zajedno sa mnom moći da uče. A najpoželjniji muškarci su definitivno srpski teniseri!
Devet godina posle izbora za mis Sanja sada jasno može da kaže šta joj je ta titula donela, a šta oduzela.
- Donela mi je mnogo toga... Brže sazrevanje, odgovornost prema sebi samoj i poslu kojim se bavim, putovanja i prelepa poznanstva. Sami birate šta će titula da vam oduzme, jer od vas zavisi kako ćete da gradite karijeru. Ne mogu da kažem da mi je kruna mnogo toga oduzela, iz jednostavnog razloga što se nisam mnogo promenila. Titula i ja smo zajedno sazrevale. Tako je i dan-danas - ispričala je Sanja za "Novosti".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin