Mišo Kovač: Oporavak uz podršku porodice

Mišo Kovač: Oporavak uz podršku porodice

Autor: | 11/07/2011

0

Mišo Kovač uspešno se oporavlja posle operacije na srcu. Zbog dva infarkta sedamdesetogodišnji pevač je pre tri nedelje morao da se podvrgne hirurškoj intervenciji prilikom koje su mu ugrađena tri stenta. Uz podršku supruge Lidije i kćerke Ivane pruža najviše što može kako bi što pre napustio bolnicu.
- Moj otac je imao tešku operaciju, sečen mu je grudni koš, a srce mu je zaustavljeno na četrdeset minuta. Pre mesec i po dana na nogama je doživeo infarkt, a potom još jedan zbog kojeg je završio u „Hitnoj pomoći“. Tada mu je ugrađen samo jedan stent i zbog teškog oštećenja srca moralo je da se sačeka da se uradi ova operacija. U početku je bio slab, ali se sada oseća bolje. Počeo je da se oslanja na noge, svakodnevno vežba sa fizioterapeutom. On je čovek zmaj - priča Ivana Kovač.
Mišo je po prirodi optimista i veruje da će ponovo biti u stanju da stane pred svoje obožavaoce i zapeva, a suprugina i kćerkina podrška su mu najbitnije.
- Njegova supruga i ja pružamo mu najbolju moguću negu. Stalno smo sa njim, po ceo dan smo u bolnici i znam da mu to mnogo znači - kaže na kraju Ivana.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin