Bekamovi: Beba će se zvati Harper Seven

Bekamovi: Beba će se zvati Harper Seven

11/07/2011

0

Mesecima se spekulisalo koje će ime Viktorija i Dejvid Bekam dati svojoj kćerkici. Viktorija je devojčicu tešku 3.4 kilograma rodila u bolnici "Cedars Sinai" u Los Anđelesu, a popularni par odlučio je da svoje fanove ne drži u neizvesnosti pa je objavio da će se njihov novi član porodice zvati Harper Seven.
- Bruklin, Romeo i Kruz  su presrećni zbog rođenja sestre i poželeli su joj dobrodošlicu u našu porodicu - poručili su Dejvid i Viktorija preko svog predstavnika za medije.
Ponosni tata Dejvid je fanovima na društvenoj mreži Fejsbuk preneo srećnu vest.
- Jako sam ponosan i uzbuđen što mogu da objavim da se rodila naša ćerka Harper Seven Bekam. Teška je 3 kilograma i 400 grama, a stigla je na svet u 7.55 u Los Anđelesu. Viktorija se oseća dobro, a njena braća su ponosna što su dobila sestru - napisao je fudbaler.
Na socijalnoj mreži Tviter paru su prinovu čestitale i Viktorijine koleginice iz grupe "Spajs Grls" Melani Braun i Ema Banton, kao i Dejvidova rođena sestra Džoana Bekam.


Slavni supružnici verovatno su se odlučili za neobično ime Harper Seven, jer je sedam broj koji je Dejvid Bekam nosio na leđima dok je igrao u "Mančester Junajtedu" i Engleskoj. Neki tvrde da je Harper nastalo od prve reči magazina "Harper's Bazaar".
Međutim, jedan njihov blizak prijatelj otkrio je kako je Harper staro englesko ime koje Viktorija mnogo voli, dok su se za Seven odlučili jer je beba rođena u sedmom mesecu oko sedam sati ujutru.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još