Sara Džesika Parker: Porodično poziranje za "Vog" (Foto)

Sara Džesika Parker: Porodično poziranje za "Vog" (Foto)

13/07/2011

0

Iako važi za nekog ko ne deli privatni život sa medijima Sara Džesika Parker dopustila je čitaocima američkog "Voga" da dožive delić atmosfere koja vlada u njenom domu. Naime, u novom broju čuvenog modnog magazina glumica je pozirala u društvu supruga i dece. Na jednoj od fotografija elegantno odevena glumica ponosno pazi na svoje slatke zaigrane dvogodišnje kćerkice Marion i Tabitu. Bliznakinje, koje je 2009. godine na svet donela surogat majka, izgledaju neodoljivo u bebidol haljinicama i "Mary - Jane" cipelicama dok se igraju u moderno stilizovanoj kuhinji u kojoj vlada haos.

Na drugoj fotografiji 46-godišnja Sara Džesika je rukama poklopila uši dok njen osmogodišnji sin Džejms s prijateljima svira rok. Glumičinom suprugu, glumcu Metju Broderiku na jednoj od fotografija Džejms pomaže da se spremi za glamurozan izlazak, dok se Sara u raskošnoj haljini oprašta od devojčica.

Niz prelepih porodičnih fotografija koje je snimio čuveni fotograf Mario Testino uključuje i jedan sofisticirani crno-beli portret supružnika.

Foto: "Vogue"

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin