Lepa Brena promovisala album "Začarani krug"

Lepa Brena promovisala album "Začarani krug"

Autor: | 13/07/2011

0

Novi album "Začarani krug" je pravi balkanski koncept - izjavila je danas popularna folk pevačica Lepa Brena na promociji svog albuma, i istakla da je veoma zadovoljna zbog toga što je na albumu radilo sedam autora iz regiona.
- Želela sam na ovom albumu da napravim jedan pravi balkanski koncept i u tome sam uspela - rekla je Lepa Brena na konferenciji za novinare, na kojoj su predstavljene njene nove pesme.
- Izuzetno sam zadovoljna novim albumom i nadam se da ću uskoro to mišljenje moći da podelim sa publikom - istakla je Brena.
Autori novih Breninih pesama su: Petar Grašo, Željko Joksimović, Pera Zdravković, Hari Mata Hari, Kiki Lesendrić, Dragan Brajović, Vladimir Grajić, Romario i grupa aranžera "Trag".
Promotivna prodaja albuma, u izdanju "Grand" produkcije počinje 20. jula na benzinskim pumpama "Lukoil" po promotivnoj ceni od 299 dinara i trajaće mesec dana.
Lepa Brena je sa zamenikom generalnog direktora kompanije Lukoil Konstantinom Polovcevim potpisala ugovor o saradnji izrazivši zadovoljstvo zbog saradnje sa jednom od najuspešnijih naftnih kompanija, koja predstavlja "spoj lepog, pametnog i korisnog".
Povodom tvrdnji da njeni novi spotovi podsećaju na Vitni Hjuston, Brena je istakla da voli da liči na sebe, ali da joj imponuje što je porede sa velikom svetskom zvezdom.
Prema rečima muzičkog producenta Grand produkcije Žike Jakšića album će se prodavati na 180 prodajnih mesta Lukoil pumpi, uz benefit karticu, koja će kupcima omogućiti kupovinu jeftinijeg goriva i nagrade.

Izvor: FoNet

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti