Sleš u Diznijevom crtaću

Sleš u Diznijevom crtaću

Autor: | 21/07/2011

0

Iako se trenutno nalazi na evropskoj turneji Sleš je pronašao vremena da se posveti i drugim aktivnostima, pa je komponovao pesmu za novi Diznijev animirani film "Phineas and Ferb: The Movie – Across the 2nd Dimension", u kome će se pojaviti i njegov lik.
Nakon što se Slešov lik nedavno pojavio u popularnoj seriji "Saut Park", sada će se animirana verzija njegovog lika pojaviti i u novom Diznijevom filmu "Phineas and Ferb: The Movie - Across the 2nd Dimension", za koji je bivši gitarista grupe "Guns 'n' Roses" komponovao i specijalan singl.
Kreatori crtaća su izjavili da je karakter Slešovog lika "vrlo rock 'n' roll, čak i za crtani". Pesma "Kick It Up a Notch", koja predstavlja glavnu temu crtanog filma, biće objavljena danas, a gitarista je bio oduševljen ponudom da je napiše, jer je i sam veliki obožavatelj Diznijevih ostvarenja.
Popularni muzičar, koji će u okviru evropske turneje nastupiti i u Beogradskoj areni 31. jula, na svoj Tviter nalog je okačio animiranu verziju svog lika iz navedenog crtanog filma.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti