Veliki koncert u čast Majkla Džeksona u oktobru

Veliki koncert u čast Majkla Džeksona u oktobru

Autor: | 26/07/2011

0

Koncert u čast kralja popa Majkla Džeksona biće održan 8. oktobra u glavnom gradu Velsa, Kardifu, najavili su članovi familije poznatog pevača. Zasad nisu objavljena imena učesnika koncerta, ali na sajtu ovog događaja se navodi da će to biti najveća imena svetske muzičke scene. Majka Majkla Džeksona Ketrin Džekson najavila je spektakularan koncert dostojan slave njenog sina.
- Sigurna sam da će ovaj koncert i po veličini i talentu i imaginaciji biti dobar način da se proslavi Majklov život. Da je moj sin danas ovde, on bi isto tako mislio, i zato vam kažem - hvala što zaostavštinu mog sina održavate u životu - rekla je Ketrin Džekson.
Planirano je da ovaj koncert bude prenošen uživo u 30 zemalja, u 2D i 3D tehnici, a sav novac će otići u humanitarne svrhe, uključujući jedan projekat iz Los Anđelesa za borbu protiv side.
Majklov brat Džermejn Džekson već je pokušao uzalud da organizuje jedan koncert u njegovu čast u Beču 2009. godine, ali nije uspeo da za tu priliku obezbedi učešće velikih muzičkih zvezda.
Na konferenciji za novinare na kojoj je najavljen koncert u Kardifu nij učestvovao Majklov otac, ali su se uz majku Ketrin pojavili članovi familije Tito, Džeki, Marlon i La Toja.
Majklova braća Džermejn i Rendi odbili su da učestvuju u organizovanju ovog koncerta sve dok traje suđenje Majklovom lekaru Konradu Mareju, koji je optužen da je odogovoran što je pevač popio smrtonosnu dozu propofola, što je dovelo do njegove smrti u junu 2009. godine.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još