Ejmi Vajnhaus želela da usvoji devojčicu

Ejmi Vajnhaus želela da usvoji devojčicu

Autor: | 01/08/2011

0

Nedavno preminula pevačica Ejmi Vajnhaus započela je proces usvajanja desetogodišnje devojčice, prenosi sajt “Digital Spy”. Britanska pevačica je pre dve godine upoznala malu Daniku Ogastin na karipskom ostrvu Sveta Lucija. Mardžori Lambert, devojčicna baka, koja vodi bar na tom ostrvu upoznala je Ejmi sa svojom unukom. Danika živi u siromaštvu sa nezaposlenom majkom Nađom Džermejn, koja se složila da da ćerku na usvajanje, jer ne može da se stara o njoj. Otac desetogodišnje devojčice živi u Nemačkoj i takođe je potpisao saglasnost o usvajanju.
- Ejmi je već bila moja majka. Ja sam je zvala mamom, a ona je mene zvala kćerkom. Brinula se o meni i bilo nam je zabavno zajedno.Volela sam je i ona je mene volela. Bila je neverovatna osoba i jako sam se radovala našem zajedničkom životu ovde ili u Londonu. Ne mogu da verujem da je više nema - ispričala je Danika Ogastin za “Sunday Mirror”.


- Ejmi je volela Daniku svim srcem. Ne znam zbog čega je izabrala baš nju od sve dece na ostrvu, ali od trenutka kada su se upoznale, bile su nerazdvojne. Danima bi se igrale, jahale konje i šetale plažom. Ejmi me je molila: ‘Želim da usvojim Daniku. Hoću da je vodim u Englesku’. Ona je jako želela dete - rekla je Mardžori Lambert.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin