Džejn Fonda zanosna i u osmoj deceniji

Džejn Fonda zanosna i u osmoj deceniji

Autor: | 07/08/2011

0

Iako ima 73 godine američka glumica Džejn Fonda oseća se sjajno i obožava da pokazuje svoje telo. Tako je u novom izdanju magazina "Harper's Bazaar" pozirala u uskoj providnoj haljini sa crnim tufnama koju je dizajnirala Stela Makartni.
Džejn je u intervjuu otkrila da je posle duge borbe s bulimijom i problemima sa samopouzdanjem naučila da voli sebe.
- Nisam bila zadovoljna svojim izgledom od puberteta do, recimo, pedesete. Trebalo mi je mnogo vremena. U četrdesetim sam patila od bulimije i što sam bila starija, bivalo je sve gore. Dugo sam se oporavljala. Imala sam uspešnu karijeru, osvajala nagrade, podržavala neprofitne organizacije, imala porodicu - ispričala je dobitnica dva Oskara.

Za nedostatak samopouzdanja, Džejn delimično krivi i svog oca, glumca Henrija Fondu, koji joj je, kako kaže, rekao da je niko neće voleti ukoliko ne bude izgledala savršeno.

Džejn se udavala tri puta - prvi put za reditelja Rožea Vadima, potom je bila udata za političara Toma Hajdena, dok je treći put na "ludi  kamen" stala sa medijskim mogulom Tedom Tarnerom. Poslednji put se razvela 2001. godine, a sada je u vezi sa muzičkim producentom Ričardom Perijem.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin