Aleksandra Radović: Konačno ostvarena kao žena

Aleksandra Radović: Konačno ostvarena kao žena

Autor: | 09/08/2011

0

Aleksandra Radović nedavno je objavila novi singl „U inat prošlosti” sa grupom „The beatshakers”, kojim najavljuje povratak na scenu nakon rođenja ćerkice Nine.
- Singl je snimljen na srpskom i engleskom jeziku. Engleska verzija je nešto što smo moji saradnici i ja hteli da uradimo za svoju dušu, pa ako nešto od toga i bude - super. Nikakva preterana očekivanja od toga nemam. Jednostavno sam želela da opet nešto snimim i na engleskom jeziku jer privatno volim i da slušam i da pevam stranu muziku. Za novi album je još uvek rano, očekujem nešto konkretnije tek na proleće.
Aleksandra demantuje da je promenila imidž.
- To sam uradila za potrebe snimanja spota, ali svakako planiram da s novim albumom izgledam drugačije. Treba se menjati, i zbog sebe, i zbog svih fanova koji to očekuju od nas kao javnih ličnosti. 
Aleksandra kaže da je napravili minimalnu pauzu posle porođaja.
- Pauza je, praktično, trajala svega dva-tri meseca. Publika uvek nedostaje, jer mi kao pevači i postojimo zahvaljujući publici i razmeni energije s njom. Obožavam da pevam. Svaka pauza utiče na to da se energija akumulira i da jedva čekam trenutak da je podelim s ljudima koji vole moju muziku. Život postaje potpuno drugačiji kad imate jedno malo biće o kojem morate da brinete i koje zavisi od vas, vaše posvećenosti i ljubavi. Svaki dan s njom mi je dragocen, pa kada se obraduje kada me ugleda na vratima, sav taj umor jednostavno nestane. Gledam život s vedrije strane, verujem u dobre dane koji tek dolaze i o tome, naravno, želim i da pevam. Presrećna sam što imam ćerku i, konačno, ostvarena sam i zaokružena kao žena. Svaka majka zna da su odricanja brojna, ali verujem da vredi svega toga. Ništa mi nije teško i uradiću sve da Nina izraste u zdravu, veselu i spokojnu devojčicu - kaže Aleksandra za "Blic".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još