Vlado Geogriev: Koncert u omiljenom gradu

Vlado Geogriev: Koncert u omiljenom gradu

12/08/2011

0

Pop pevač i kompozitor Vlado Georgiev ponovo će zapevati u Herceg Novom, u petak uveče na Kanli kuli, gde je, inače, održao prvi koncert u karijeri. Njegovi Novljani još pamte seriju od šest nastupa, koje je pre tri godine održao na tvrđavi, ali i spektakularnu svirku u gradskoj luci 2004. godine. Popularni Barba poručuje da će ovi koncerti biti drugačiji od njegovih ranijih nastupa, intimniji i svečaniji, i da posetioce na najlepšoj pozornici na Jadranu očekuje pravi spektakl.
- Za mene je uvek poseban doživljaj kada nastupam na Kanli kuli, jer sam svoj prvi koncert održao baš na ovoj tvrđavi. Odlučio sam da pevam na njoj upravo zbog ambijenta, a s obzirom na to da tvrđava prima oko 3.000 posetilaca, održaću dva koncerta zaredom. Sutrašnji će direktno prenositi Prva televizija. Pre tri godine bilo je pravo ludilo, a sada će atmosfera biti umerenija i svečanija. Ofabraćemo celu tvrđavu i izgledaće potpuno fenomenalno.
Na pitanje da li je koncert uvertira u novu turneju Vlado kaže:
- Ovo je na neki način kraj aktuelne turneje. Predstoji mi izlazak novog albuma, a posle toga ćemo sigurno ponovo svirati velike koncerte. U Herceg Novom sam na odmoru od 1. avusta, došao sam da se vidim sa porodicom i prijateljima, ali takođe sam imao veliku želju da održim koncerte, jer mnogi moji fanovi ovde letuju.
Vlado dodaje da letnji koncerti u Herceg Novom neće postati tradicionalni.
- Voleo bih, ali mislim da to ne bi trebalo forsirati svake godine. Nije to ni baš tako lako izvodljivo. Sada se ukazala prilika, ali imam i ja dušu, pa moram nekad i na odmor. Nadam se da ću, posle koncerata, preostalih desetak dana iskoristiti za pravo letovanje i otići negde brodom. Posle leta očekuje me snimanje spotova za novi album, a biću i u žiriju "Prvog glasa Srije" na Prvoj televiziji, uz Lenu Kovačević i Sašu Miloševića Mareta - kaže Georgiev za "Novosti".

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin