Vlada Stanojević: Pogodio me je raskid s Ninom

Vlada Stanojević: Pogodio me je raskid s Ninom

Autor: | 12/08/2011

0

Veliki šarmer, poznati voditelj „Zvezda Granda“ i bivši učesnik rialitija „Farma“ Vlada Stanojević nedavno je raskinuo dvogodišnju vezu sa Ninom Božić. Božićeva nije gubila vreme, nakon deset dana utehu od raskida sa popularnim voditeljem našla je u naručju druge zvezde Granda Saše Kapora, s kojim je viđena u noćnom provodu na Crnogorskom primorju. Iako je voditelj izjavio da nema više kontakt s Ninom i da želi sve najlepše novopečenom paru, Vlada ne krije da ga je raskid pogodio.
- Slagao bih kada bih rekao da me nije pogodilo to što nismo zajedno, ali šta je tu je. Život ide dalje - kaže Stanojević za "Blic". Vladina bivša bila je uz njega u teškim trenucima kada je voditelj izgubio oca, pa bi bilo logično da ostanu u prijateljskim odnosima.
- Mnogi su me pitali da li ćemo se pozdraviti kada se sretnemo, ali evo otvoreno kažem - ne verujem da ćemo se sretati. I da se ne lažemo, posle ljubavi nema iskrenog prijateljstva - kaže voditelj u objašnjava da su česte svađe dovele do konačnog raskida.
- Veliki broj svakodnevnih svađa i prepirki dovodio je do nervoze i nezadovoljstva. Nije ljubav u pitanju, već odnos koji je postao suviše negativan. To je trajalo dugo. Prezasitili smo se - objašnjava Stanojević.
Vezu Stanojevića i Božićeve pratili su brojni raskidi, pa se spekulisalo da će se par pomiriti što se, po svemu sudeći, neće dogoditi jer je Vlada već pikirao novu lepoticu.
- Puno mi je devojaka privuklo pažnju, ali nisam razmišljao o tome da budem s njima. Sada je situacija drugačija. Dopada mi se jedna devojka, ali ne želim da žurim, jer ako se već zabavljam s nekim, želim da tu osobu dobro upoznam. Samo ću reći da ima veze s javnim životom i da je prava lepotica. Ali ne želim da pričam više o njoj, jer je to samo simpatisanje. Ništa više, za sada - kaže voditelj koji je objasnio, da su mu, kada je reč o devojkama, najvažniji maniri.
- Devojka mora da potiče iz normalne porodice, da je zadovoljna svojim statusom, izgledom, da zna šta želi i šta je čini srećnom. Ali, pre svega, da je dobar čovek i da nikome ne želi zlo - objašnjava Stanojević.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin