Rijana: Prvi put na filmu

Rijana: Prvi put na filmu

Autor: | 14/08/2011

0

Kratka kosa, nevidljiva šminka, uniforma i puška u rukama nisu izdanje u kojem obično viđamo pevačicu Rijanu. Međutim, ona je želela da prvi put na filmu bude besprekorna, pa se potpuno uživela u ulogu vojnika. Pripremajući se za ulogu u ostvarenju "Battleship" nije bila pošteđena ni psovki ni sklekova.
Skoro neprepoznatljiva zbog velike količine maskirnog platna, pevačica Rijana zauzela je mesto iza velike „puce" na prvim reklamnim fotografijama za film "Battleship".
Iako se radi o prilično maloj ulozi, ritam i bluz zvezda želela je da što bolje izgleda tokom svog prvog pojavljivanja u filmu, pa se svojski potrudila da se uživi u ulogu vojnika.
- Vežbali smo sa pravim vojnicima, marincima, ljudima koji su se borili u Iraku - otkrila je Rijana.
Pevačica, uprkos tome što pripada nežnijem polu, nije bila pošteđena strogog drila.


- Bio je jedan čovek na snimanju koji je stalno vikao na mene, psovao me i terao da radim sklekove. Bila sam na ivici da opsujem, ali onda bi me verovatno izbacio kroz prozor - našalila se pevačka zvezda i dodala da je zbog toga bila veoma poslušna i naporno vežbala.
U ovom naučno-fantastično ostvarenju, osim Rijane, igraju i Lijam Nison, Tejlor Kič i Bruklin Deker.
Film je zanimljiva priča o marincima koji se susreću sa vanzemaljskim borbenim mašinama u okeanu, a specifičan je po tome što pruža viđenje situacije sa obe strane, i mornarice i svemirske sile.
"Battleship" u bioskope stiže 18. maja sledeće godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti