Princeza Ketrin i princ Vilijam kao dečje lutke

Princeza Ketrin i princ Vilijam kao dečje lutke

19/08/2011

0

Princ Vilijam i njegova supruga princeza Ketrin  ponovo se mogu videti u svojim svadbenim odelima, crvenoj uniformi irske garde i beloj venčanici, ovoga puta u vidu dečijih lutkica koje se mogu naći u londonskim prodavnicama igračaka "Hemlis". 

- Minijaturne replike su prepoznatljive i, neki bi rekli, božanstveno kičaste - saopštio je ''Arklu" i dodao da su lutke možda ''malo ekscentrične ali da je to u skladu sa britanskom tradicijom".

Lutka princeze Ketrin nosi minđuše, tijaru, verenički i venčani prsten, buket, cipele i plave gaćice, dok minijaturni Vilijam u desnoj ruci ima kapu, kao i crne i roze čarape, a u njegovim cipelama odštrampano je slovo "V". Navodno je Vilijam obeležio svoje cipele na dan venčanja kako ih ne bi zamenio sa obućom mlađeg brata Harija.

Lutke vojvode i vojvotkinje od Kembridža proizvela je britanska firma ''Arklu", a prodaju se po ceni od 100 funti (110 evra). Igračka sa likom princeze Ketrin košta 50 funti (55 evra), dok se pojedinačna lutka Vilijam ne prodaje.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti