Džesika Alba: Ne bih volela da kćerke krenu mojim stopama

Džesika Alba: Ne bih volela da kćerke krenu mojim stopama

Autor: | 19/08/2011

0

Američka glumica Džesika Alba otkrila je da ne bi volela da se njene kćerke Onor i Heven nađu u glumačkim vodama. Naime, glumica želi da njena deca uživaju dok su mala. Džesika se u svetu glume našla kada je imala 12 godina. Međutim, kada su u pitanju njene naslednice smatra da treba da pričekaju na taj korak dok ne odrastu.
- Ne vidim potrebu da moja deca sad rade sa odraslima ili da traže da se zaposle. Mislim da treba da budu to što jesu, deca - kaže Alba.
- Kada budu završile fakultete i ako budu volele to da rade onda ću ih naravno podržati. Smatram da što više imamo životnog iskustva, to smo bolji u onome čime se bavimo.
Lepa glumica objasnila je da joj možda ne bi ni palo na pamet da igra u dečjim filmovima da nema decu i prisetila se svojih početaka.
- Želela sam da postanem glumica kada sam bila mala, ali sam odrastala u drugačijim okolnostima. Maštala sam da putujem i obiđem ceo svet. Želela sam da iskažem svoje mišljenje o različitim stvarima, a gluma je bila jedan od načina za to. Moja deca će živeti u drugačijim uslovima, jer ću se ja potruditi da im ih obezbedim - dodala je Džesika.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti