Udala se Sofija Kopola

Udala se Sofija Kopola

Autor: | 28/08/2011

0

Američka rediteljka Sofija Kopola udala se za svog dugogodišnjeg partnera, francuskog pevača Tomasa Marsa, na svečanosti održanoj u južnom italijanskom gradiću Bernalda, odakle potiče njen pradeda. Sofija i njen šest godina mlađi izabranik koji su se verili u maju, imaju dve ćerke, četvorogodišnju Romi i Kosimu koja ima 15 meseci.
Kako prenose strane agencije, četrdesetogodišnju Sofiju je do oltara ispratio otac, čuveni reditelj Frensis Ford Kopola. Pored tvorca trilogije Kum, poznati gosti bili su i njegov kolega Džordž Lukas, kao i glumci Džoni Dep i Talija Šajer, inače Sofijina tetka.
Venčanje u italijanskom stilu održano je u parku stare vile koju je porodica Kopola kupila u istorijskom centru Bernalde.
- Sve je proteklo u najboljem redu. Jednostavno i mirno - rekao je gradonačelnik Barnalde Leonardo Kiruci koji je obavio venčanje.
Sofija je nosila venčanicu, boje lavande, tunižanskog dizajnera Azedina Alaje, a Mars sivo odelo sa cvetom u reveru.
Gostima su ponuđena tipična italijanska jela i vino iz vinarije porodice Kopola.
Sofija i Tomas Mars, pevač francuske grupe „Feniks" već nekoliko godina žive zajedno i imaju dvoje dece. Ovo je drugi Sofijin brak, ona je bila udata za Spajka Džonzija od 1999. do 2003. godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti