Novak Đoković zaštitno lice "Odemar Pige" satova

Novak Đoković zaštitno lice "Odemar Pige" satova

Autor: | 02/09/2011

0

Srpski teniser Novak Đoković postao je novo zaštitno lice čuvenog švajcarskog proizvođača satova „Odemar Pige“, čiju fabriku je posetio ovog februara, kada je na poklon dobio ručni časovnik od titanijuma i keramike vredan 265.000 evra.
Proteklih dana, tokom boravka u Njujorku, definitivno je potpisan ugovor sa „Pigeom“, što je samo jedan u nizu unosnih sporazuma koje bi Đoković trebalo da postigne tokom njujorškog grend slema. Novak se, ovako, pridružio drugim ambasadorima pomenutog brenda, kao što su NBA košarkaš Lebron Džejms, najbolji vozač Formule 1 Mihael Šumaher, šampion u golfu Rori Mekilroj i slične zvezde sporta koje su se odlučile za „Odemar“.
- Otkrio sam novu strast za fino časovničarstvo i zaista se divim i tradicionalnim i modernim aspektima načina rada Odemar Pigea - rekao je Đoković.

- Veoma smo počastvovani prijateljstvom koje imamo sa velikim šampionom kakav je Novak, koji kroz svoj sport izražava i naše vrednosti, izvanrednost i smelost. Želimo mu dobrodošlicu i mnogo sreće do kraja sezone u kojoj dominira - rekao je direktor ovog brenda Filip Merk povodom Noletovog pristupanja familiji "Odemar Pige".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin