Adel: Uživam u svojoj koži

Adel: Uživam u svojoj koži

Autor: | 07/09/2011

0

I dok su mnoge žene opsednute vitkim telom i idealnom težinom, britanska pevačica Adel je zadovoljna svojom punijom figurom pa joj ne pada na pamet da se menja zato što odskače od slike koju je nametnula modna industrija. Pevačica božanstvenog glasa je u intervjuu za magazin “Vog” priznala da je zadovoljna sobom, kao i to da joj raskošne obline nisu nikada smetale.
- Uživam u svojoj koži. Uvek sam se tako osećala – kaže Adel, koja je za prestižni modni magazin snimila seriju fotografija na kojima izgleda fantastično.

- Videla sam žene koji dozvoljavaju da im želja za mršavijim telom i većim grudima uništava živote. Ja to jednostavno ne želim – kazala je Adel i dodala da i ona ima nesigurnosti, ali da izbegava druženje sa ljudima koji ih ističu.
Dvadesettrogodišnja pevačica u intervjuu je otkrila i to kako ne bi pristala da bude zaštitno lice nekog branda pa čak ni kad bi joj ponudili 10 miliona funti.
- Ne želim moje lice polepljeno posvuda, a ukoliko bih baš reklamirala nešto to bi morao biti kalorični napitak - zaključuje pevačica.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin