Ivan Ivanović proslavio sedam godina braka

Ivan Ivanović proslavio sedam godina braka

Autor: | 07/09/2011

0

Nakon dvonedeljnog odmora u Grčkoj, voditelj Ivan Ivanović se polako priprema za početak nove sezone njegovog televizijskog šou programa. Nove emisije gledaoci će imati priliku da gledaju od 5. septembra, a ovaj poznati šoumen najavljuje i neke promene u narednoj sezoni.
- Planiramo da u oktobru osvežimo scenografiju i da na taj način malo promenimo emisiju dok koncepciju za sada nećemo menjati, jer se pokazala kao odlična. Što se tiče gostiju trudiću se da i u narednoj sezoni ugostimo neku svetsku zvezdu i pored toga što je to veoma teško pošto smo mi malo tržište i oni nemaju ekonomski interes da se promovišu kod nas – objašnjava Ivan koji je ovog leta proslavio sedmu godišnjicu braka sa suprugom Zoricom:
- Pre odlaska na more, supruga i ja smo proslavili godišnjicu braka, dok smo tokom letovanja u Kefaloniji slavili godišnjicu zabavljanja. Nismo pravili nikakva spektakularna slavlja već smo te datume obeležili tako što smo otišli na večeru sa našom kćerkom i bilo nam je odlično – zaključuje Ivanović.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin