Goga Sekulić promovisala novi album

Goga Sekulić promovisala novi album

Autor: | 08/09/2011

0

Pevačica Goga Sekulić upriličila je promociju sedmog CD-a pod nazivom “Ja sam prodala sve“. U letnju baštu jednog beogradskog restorana već oko 20.00h počeli su da pristižu gosti, a Goga ih je dočekivala sa čašom vina, i usmeravala ka bogatoj trpezi pripremljenoj kako bi dostojno proslavila izlazak novog albuma.
Među prvima su pristigli Vanesa Šokčić, Slađa Delibašić i Marko Bulat, Sandra Obradović, Marina Tucaković, Ana Bekuta, Kaja Ostojić, Olja Karleuša, Đani, poslednja misica bivše države Slavica Trifunović Dajana, advokat Vladimir Božović, manekenka Svetlana Šarić i naravno Stoja.

Gogi je stigla i ogromna korpa sa ružama, a iluzija da joj je poklon poslao neki galantni muškarac nestala je nakon što je slavljenici rečeno da joj je korpu poslala Dunja Ilić, koja je bila sprečena da se pojavi na promociji.

- Vrlo sam uzbuđena! Na aerodrom je upravo sletela moja rođena sestra Aleksandra Sekulić koja živi u Cirihu, i ovo je prvi put da će je javnost videti. Inače, moja sestra je nekadašnji prvak Jugoslavije u kik boksu. Nažalost, moraće odmah ujutro za Švajcarsku, jer je ostavila dete kod kuće - izjavila je Goga Sekulić za portal svet.rs, i dodala da je na emotivnom planu solo i da se oseća super.
Ubrzo je stigla i sestra, Goga je bila na ivici suza pa je uzela mikrofon i obratila se gostima:
- Hvala vam svima što ste došli! Ovde je većina mojih prijatelja, moj otac, sestra, majka nažalost zbog bolesti nije mogla da dođe! Hvala ovom prelepom i otmenom restoranu u kojem slavimo večeras, jer mislim da su se kvaliteti spojili - rekla je Goga, a mikrofon dala Marini Tucaković.

- Moja i Gogina energija se poklapaju! Ona je veliki borac i ima svoje ja i od srca joj čestitam na novom albumu - rekla je Marina, a zatim se nastavilo sa jelom i pićem.
Na žurku su malo zakasnili Saša Kovačević, Vladimir Stanojević, Ćemo, Dejan Milićević i Dado Polumenta, ali su se zato džentlmenski iskupili velikim buketima cveća i poljupcima.

Izvor i foto: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti