Aleksandra Radović: Jača nego ikad

Aleksandra Radović: Jača nego ikad

11/09/2011

0

Aleksandra Radović, jedan od najlepših ženskih vokala na Balkanu, vratila se nedavno na muzičku scenu singlom „U inat prošlosti“, koji je brzinom munje zagospodario radio-stanicama. Za ljubitelje strane muzike, ali i proboja na inostrano muzičko tržište, popularna pevačica prepevala je pesmu na engleski jezik, koja je, takođe, naišla na dobar odziv kod publike.
- Vratila sam se na scenu jača nego ikada. Mene male stvari, u kojima beskrajno uživam, mogu učiniti veoma srećnom. Nedavno sam se toliko obradovala kada sam čula englesku verziju pesme na radiju Top Fm, koji slušam u kolima zbog omiljene haus muzike, kao da sam dobila MTV nagradu. Drago mi je što su ljudi prihvatili jednu i drugu verziju, a mnogi mi sugerišu da nastavim u tom pravcu.
Na pitanje da li je pesma zaživela i van granica naše zemlje i kada će objaviti novi album Aleksandra je za "Novosti" kazala:
- Nije još, jer smo tek pre nekoliko dana završili spot za englesku verziju. Uskoro počinjemo sa distribuciju video-klipa u nekoliko evropskih zemalja. Novi CD neće ugledati svetlost dana do polovine sledeće godine. Znam da se publika uželela novih pesama, ali malo sam pometena u kreativnom smislu, jer imam druge prioritete. Navikla sam noću da pišem, sviram klavir i pevam, jer je to moje doba dana, ali to ne mogu da radim otkada sam dobila ćerku. Imam inspiraciju, ali ne i dovoljno vremena da se posvetim komponovanju i pisanju. Planiram da uradim više pesama nego na prethodnom albumu, ali uvek sam otvorena za tuđe dobre numere. Ne bih da ograničavam album svojim melodijama, jer smatram da se dobija mnogo na autorskoj raznolikosti. Izdaću bar još dva singla do novog albuma.
Kada je o majčinstvu reč Aleksandra je ispričala kako vaspitava kćerkicu Ninu.
- Raste u mirnu, poslušnu i dobru devojčicu. Mora da sluša mamu, jer ja ne spadam u one blage roditelje. Volim rad, red i disciplinu, i želim da moje dete bude zdrava, vredna, radna i sposobna devojka. Nina zna dobro šta znači „ne“, a šta „da“. Smatram da se deca uče do pete godine, i da su u tom periodu dovoljno svesna da bi im se pričom nametnule prave vrednosti.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti