Dženifer Aniston posetila bolesnu majku

Dženifer Aniston posetila bolesnu majku

Autor: | 13/09/2011

0

Dženifer Aniston juče je posetila svoju teško bolesnu majku u bolnici. Nensi Dau, sedamdesetpetogodišnja majka popularne glumice pretrpela je težak srčani udar i u kritičnom je stanju. Svedoci kažu da je Dženifer tokom posete plakala, a podršku joj je pružao dečko Džastin Teru.
Dženifer i njena majka nisu bile u kontaktu više od deset godina, nakon intervjua iz 1996. godine, u kojem je Nensi govorila o njihovom odnosu. Glumica je tada navodno majci rekla da joj nikada neće oprostiti što je medijima iznosila detalje iz njihovog privatnog života.


Nensi je kasnije napisala knjigu “Od majke i ćerke prijateljima”, u kojoj je sebe oslobodila krivice za svađu. Dženifer Aniston nije pozvala majku ni na venčanje s Bredom Pitom 2000. godine, a tu odluku je opisala kao mučnu. Ipak, majka i kćerka pomirile su se 2008. godine.


- Sve je dobro, sve je ok. Stvari su se konačno izgladile između nas. Sve ono što je bilo ranije sada je završeno i mi smo u kontaktu - rekla je Dženifer u intervjuu “Njujork postu” 2009. godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti