Dženuari Džouns rodila sina

Dženuari Džouns rodila sina

Autor: | 16/09/2011

0

Glumica Dženuari Džouns porodila se juče u Los Anđelesu. Tridesettrogodišnja plavuša na svet je donela svoje prvo dete - dečaka kojeg je nazvala Ksander Dejn Džouns, a glumičin predstavnik za medije naveo je da se mama i beba osećaju odlično. Zvezda televizijskog serijala "Momci s Medisona" ne želi da otkrije ime oca svog deteta, a nedavno je izjavila da će biti samohrana majka i da se tom poglavlju života veoma raduje.
- Dženuari je vrlo uzbuđena zbog novog poglavlja u svom životu kao samohrane majke - izjavio je neimenovani izvor za magazin “People”, kada je glumica u maju izdala saopštenje da je trudna.
Glumica koja u hit seriji tumači lik Beti Drejper, u januaru je raskinula vezu sa zvezdom šoua “Saturday Night Live” glumcem Džejsonom Sudeikisom i od tada nije imala ozbiljnu vezu, a identitet oca svog deteta odlučila je da zadrži za sebe. Džonsova je do sada imala nekoliko ozbiljnih veza među kojima su i one s glumcima Eštonom Kučerom i Edrijenom Brodijem, kao i sa pevačem Džošom Grobanom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti