Čudan provalnik u kući Nikolasa Kejdža

Čudan provalnik u kući Nikolasa Kejdža

Autor: | 17/09/2011

0

Holivudski glumac Nikolas Kejdž otkrio je da je jednom prilikom uhvatio u spavaćoj sobi nepoznatog čoveka koji je na sebi imao samo njegovu kožnu jaknu.
- Proživeo sam pravu noćnu moru dok sam živeo u Los Anđelesu. Supruga i ja smo spavali u jednoj sobi, a naš u to vreme dvogodišnji sin Kal-El u susednoj sobi. U jednom momentu sam otvorio oči i video golog muškarca koji je obukao moju kožnu jaknu, kako pored kreveta liže sladoled. Sad to možda i zvuči smešno, ali tada je bilo zastrašujuće. Odmah je pobegao u kupatilo. Povikao sam: “Šta radiš u mojoj kući!? Izlazi napolje!”, onda sam pozvao ljude koji su ga smestili u odgovarajuću ustanovu - ispričao je glumac koji se sažalio nad provalnikom.
 - Nisam podigao tužbu jer sam video da nije baš “sasvim svoj”. Policajci su mi rekli da je imao sreće jer da je provalio u neku drugu kuću u komšiluku, bio bi upucan. Ja nemam oružje i uvek sam za razgovor, a ne za nasilje, ukoliko je to moguće. Ipak, supruga dete i ja više nismo mogli da živimo u toj kući - objasniio je glumac.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin