Brajan Feri na Prvoj

Brajan Feri na Prvoj

Autor: | 19/09/2011

0

Neprevaziđeni šarmer, ikona muzike i stila Brajan Feri je pred beogradski concert u Areni bio gost Prve srpske televizije, gde je snimio emisiju kod Ivana Ivanovića!
Feri je pravo sa aerodrome došao na Prvu u pratnji svog benda, koji će s njim u utorak u 20 časova nastupiti u Beogradskoj Areni. Svetska zvezda je bila odlično raspoložena i nasmejana i nimalo umorna od leta, a ispred zgrade Prve TV dočekali su ga direktor marketinga i komunikacija Aleksandar Radoš i PR Arene Danijela Rakić. Profesionalac do srži, Brajan Feri je pre razgovora sa Ivanom Ivanovićem uvežbao muzičku numeru koju će izvesti u najpopularnijem domaćem talk-show programu, a s njim je na sceni bio njegov bend, prateći vokali i atraktivne igračice.

Opušten i neopterećn gužvom koja se stvorila zbog njegovog dolaska Feri je rado izlazio u susret svim obožavaocima s Prve koji su hteli da se fotografišu snjim, a pre svih je voditeljka Ivana Zarić želela da ima za uspomenu fotografiju sa jednim od svojih omiljenih pevača.
Nakon jednočasovne probe i snimanja promotivnog džingla za Prvu, Feri je sišao niz stepenice studija iz kojeg se svakog petka emituje najgledaniji zabavni program u Srbiji, a Ivan Ivanović je bio spreman za svog ekskluzivnog gosta.
Veče sa Ivanom Ivanovićem i Brajanom Ferijem biće emitovano u petak 23.septembra u 21:15.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još