Janko Tipsarević reklamira donji veš

Janko Tipsarević reklamira donji veš

21/09/2011

0

Srbija je izgubila od Argentine u Dejvis kupu, ali Janko Tipsarević nije izgubio pobednički duh. Linija donjeg veša „Extreme Intimo“ predstavila je u najnovijoj muškoj kampanji sportistu „obučenog za pobedu“, a ujedno sposobnog i izdržljivog savremenog muškarca. Nekog kome je neophodan udoban i kvalitetan veš kako bi se u svakom trenutku osećao slobodno u svojoj koži. Janko Tipsarević povukao je svoj prvi modni potez i postao novo zaštitno lice „Extreme Intima“!
- U životu, kao i na terenu, moram da budem odlučan. Vodim vrlo aktivan i dinamičan život, što ponekad stvarno ume da bude vrlo naporno. Želim da se osećam dobro u svojoj koži, jer mi udobnost, kvalitet i sigurnost jednostavno pomažu da prevaziđem sve te napore i postignem svoje ciljeve. Vidim direktnu vezu između udobnosti, komfora i samopouzdanja, ne samo u životu, nego i na teniskom terenu. Zato mi je bitno, kao i većini muškaraca, da ono što nosim - nosim ponosno - kaže Janko Tipsarević.
Svoju strast prema sportu Janko je pokazao u boksing i fiskulturnoj sali, teretani i svlačionici. Pokazao je da nije profesionalac samo na terenu nego i ispred kamere. A u pauzama snimanja, održavao je dinamiku šutirajući trojke, vežbajući trbušnjake i udarajući u boks vreću. Svoj prvi posao na modnoj sceni, u stilu pravog sportiste, pretvorio je u aktivan trening.

Izvor: Novostionline

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti