Hju Džekmen: Usvajanje dece nam je bilo suđeno

Hju Džekmen: Usvajanje dece nam je bilo suđeno

Autor: | 27/09/2011

0

Australijski glumac Hju Džekmen veruje da je bilo suđeno da on i supruga Debora Li Furnes  usvoje decu. Nakon što su nekoliko puta probali veštačkom oplodnjom da postanu biološki roditelji i nisu uspeli, bili su razočarani. Ali, sva bol je nestala kada su započeli proces usvajanja i sada su roditelji  jedanaestogodišnjem Oskaru i šestogodišnjoj Avi.
- Bilo je bolno i nije bilo lako, puno smo se i dugo trudili i bilo je jako teško. Svaki roditelj može da se poistoveti s tim osećajem. Planirali smo jedno ili dvoje biološke dece, a onda smo želeli da usvojimo dete. Kad veštačke oplodnje nisu uspele, bili smo tužni. Međutim, čim smo pokrenuli postupak usvajanja, sve teškoće su nestale. O Oskaru i Avi ne razmišljam kao o usvojenoj deci, oni su jednostavno naša deca. Vernici smo i mislimo da nam je bilo suđeno da usvojimo decu, biološki put nije bio za nas - rekao je glumac. Otkrio je i kako porodični život nije uvek jednostavan, ali da su on i njegova 14 godina starija supruga su jako srećni.
- Naravno da postoje izazovi, ali smo na pravom mestu s pravom osobom, i iako zvuči sladunjavo, srećni smo i jako se dobro osećamo - dodaje glumac.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin