Britni Spirs nastupila u Zagrebu

Britni Spirs nastupila u Zagrebu

Autor: | 02/10/2011

0

- Šta ima Zagrebe? - pomalo sramežljivo pop princeza Britni Spirs pozdravila je obožavaoce na svom prvom nastupu u hrvatskoj prestonici. Jednoipolsatni šou započela je pesmom "Hold it against me" s poslednjeg albuma "Femme Fatale", što je ujedno i naziv sedme turneje u karijeri 29-godišnje pevačice. Usledili su hitovi "Up and down", "3", "Piece of me" , a set lista je ista kao i na dosadašnjim koncertima.

Vrhunac zagrebačkog koncerta usledio je kada je krenula pesma “I wanna go” i kada je deset pobednika takmičara "Kad se pretvorim u Britni" RTL televizije na pozornici zaplesalo sa svojim idolom. Nije izostao ni deo u kome Britni izabere srećnika iz publike, a priliku da se nađe s Britni na pozornici tokom pesme “Lace and Leather” dobio je mlađani Ivan.

Fatalna žena svetske pop scene kostime je promenila šest puta, a za bis na kome je otpevala “Womanizer” i “Until The World Ends” pretvorila se u zanosnu gejšu, a publici pripredila laserski šou. Uz apokaliptičnu scenografiju i stihove “plešimo dok svet ne nestane” Britni je stavila velika bela krila, vinula se do plafona i oprostila od Zagreba, na koji je ostavila dobar utisak.

Izvor: Večernji.hr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin